onsdag den 23. marts 2011

Torsk en papilotte med mangochutney

Jeg er faktisk en ret ivrig fiskespiser. En af mine kunder på arbejde sælger fiskeoliekapsler, så jeg læser en masse omkring, hvor godt omega-3 er. Derfor gør jeg rigtig meget ud af at spise masser af fisk - og så smager det virkelig også lækkert! Men jeg må indrømme, at den ret tit står på laks hjemme hos os. Både fordi det smager godt, men også fordi jeg sommetider er lidt ideforladt omkring, hvad man kan lave med de mere magre fisketyper. Synes sommetider godt, det kan blive en smule kedeligt, hvis jeg skal være ærlig...

Fandt forresten lige et fantastisk citat fra den evigt livskloge Bush.....

"I know the human being and fish can coexist peacefully" George W.Bush

Skal man have en phd for at tænke så store tanker??

Anyway, her kommer opskriften:

Torsk en papilotte med mangochutney:

2 gode store torskefileter (andet fisk kan også bruges)
1 æble
4 store, modne tomater
2 forårsløg
4 spsk mangochutney
Salt og peber

How to:
1) Klip to stykker bagepapir ud, der er stort nok til at foldes omkring fisk og fyld.
2) Læg først fisken på papiret, fordel derefter mangochutney, æble, forårsløg og tomater i tern ovenpå fisken. Krydr med salt og peber.
3) Fold papiret op over fisk og fyld og buk det sammen, så der ikke er noget, der løber ud.
4) Bages cirka 15-20 minutter ved 200C - afhængig af hvilken fisk du bruger.

Jeg serverede det med fuldkornsris, som jeg havde kogt med en boullionterning, gulerødder og løg i tern samt chili.

Enjoy:)

2 kommentarer:

  1. Torsk er altid dejligt, og dette er en lækker måde at lave det på. Skal helt sikkert prøves. Tak for tippet :)

    Hilsen

    Morten
    Københavnske restauranter

    SvarSlet