torsdag den 14. april 2011

Klassisk 65

Jeg har altid gerne ville spise på Klassisk 65 på Jægergårdsgade i Århus, men af en eller anden grund er det bare aldrig blevet til noget. Det blev der lavet om på i går - og i al fremtid, skulle jeg ellers hilse og sige! Det er simpelthen en af de hyggeligste restauranter jeg har været på - småt og klemt, men det var bare hyggeligt. Vinflasker overalt, og virkelig god betjening!

Jeg var ikke specielt sulten, så det blev bare til en forret, nemlig en af mine livretter Chevre Chaud. Elsker simpelthen varm gedeost! Og så havde de kommet en masse lækre ting i salaten; masser af valnødder i honning, masser af oliven og nogle småtterier, som jeg ikke helt kunne
smage hvad var, men som alt i alt gav salaten et ekstra pift. Selve osten synes jeg dog godt kunne have smagt af lidt mere.

Deres bøf er jo ellers ret berømt - de steger og flamberer den ved bordet - men det var der simpelthen ikke plads til i maven:) Til gengæld har jeg en hemmelig plan om at invitere min kæreste derind engang, han plejer i hvert fald at sætte pris på en god rød bøf:)

Kan helt klart anbefales!

4 kommentarer:

 1. Du har helt ret - det er et skønt spisested! Hvis jeg boede i Århus, ville jeg også sørge for at komme der flere gange om året :-)

  SvarSlet
 2. Hej Piskeris. Ja, jeg så faktisk godt at du skrev om det for et stykke tid siden - et så også ud til, at du fik god behandling derinde:)
  /Louise

  SvarSlet
 3. Uhm, sådan en tror jeg der står på menuen i morgen - skal nemlig spise på 65 :-)

  SvarSlet
 4. Hej Malou. Den kan i hvert fald anbefales - selv om min kollega fik muslinger, og de var altså også MEGET gode! Du må ha' en rigtig god aften på 65!
  /Louise

  SvarSlet