
4 æg
500 g sukker
300 g smør
250g revet gulerod
1 ds ferskner, blendet
1/2 dl. saft fra ferskner
200 g kokosmel
350 g mel
3 tsk natron
1 spsk vanillesukker
Flormelis glasur
1) Æg røres sammen med smør og sukker.
2) Gulerødder, ferskner, ferskensaft og kokos blandes i æggemassen.
3) Natron og vanillesukker blandes i melet og vendes i æggemassen.
Det hele bages i en bradepande v 175 C i 35-40 minutter.
Lad køle af og kom glasur på - smager bedst, når den har trukket nogle timer.
Den lyder godt nok lækker den kage - mums :-) Jeg sætter dig på min blogroll og håber at mange læsere vil finde herind....
SvarSletMange hilsner
Birthe
Hvor er du sød, tak for det:)
SvarSletHej Søs..
SvarSletBliver desværre nødt til at lave en rettelse til denne opskrift.
Det er 350 g mel der skal i kagen, og ikke kun 35 g. Den bliver nok lige smattet nok, hvis der ikke kommer mere i :-)
Knus
Ups, tak for det:)
SvarSlet