onsdag den 10. november 2010

Tomatsauce

Det er fantastisk, at noget så simpelt som pasta med tomatsauce kan smage så godt! Det er virkelig en af mine (mange) livretter. Især med frisk basilikum og friskrevet parmesan ovenpå - det er bare toppen!

Tomatsauce
til to personer

1 stort eller 2 små rødløg
1 hvidløg
1 ds flåede tomater
Salt & peber
1 dl Cremefine 7 %
Frisk basilikum - et helt bundt
Friskrevet parmesan

Fremgansmåden er ganske simpel: Steg løg og hvidløg gyldne. Blend tomaterne og kom dem ned i gryden - lad simre nogle minutter. Tilsæt cremefine, salt og peber efter smag og det halve bundt basilikum. Rør rundt - og server! Gerne til frisk fettucini eller tortellini - og selvfølgelig med masser af frisk basilikum og parmesan på toppen.

Tip: Vil du lave tomatsuppe, kan du tilsætte lidt boullion (men så er der nok kun til 1 pers) - smager også lækkert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar