Jeg kan godt li' at komme lidt ekstra i udover grøn salat - fx lidt avokado, grønne ærter eller små lækre cherrytomater. Men altid kun én ekstra ting, ellers synes jeg, at det bevæger sig for meget væk fra originalen.
Jeg kommer simpelthen frisk salat i bunden af en tallerken, topper med avokado, groftrevet parmesanost, stegt kylling og hjemmelavede croutoner, der stadig er lidt varme. Så man kan vel næppe kalde det en opskrift:)
Croutonerne laver jeg ganske enkelt ved at skære daggammelt hvidt brød i store tern, hælde en smule olivenolie på og krydre med salt og rosmarin. Så skal de bare i ovnen til de er gyldne. Nemmere bliver det vist ikke...
Og så skal den selvfølgelig serveres med en rigtig god caesar dressing - jeg forsøgte mig med Foodfanatics opskrift, og den blev super god!
Den spises med lækre nybagte boller med hasselnødder og blåskimmelost.
Kære Louise
SvarSletDejligt at høre, du kunne lide min opskrift :) Jeg elsker en sprød caesar i ny og næ. Det er måske ikke den sundeste af salater, men hvor den dog smager.
Kh Nadia
Caesar salad er bare et hit, måske den bedste salat der findes - jeg spiser den ihvert fald glad og gerne :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Nadia: Ja, den vakte stor lykke, også hos min kæreste, der faktisk er overraskende god til at spise salater:)
SvarSletBirthe: Ja, det er også en af mine favoritter - og et sikkert hit til enhver tøsemiddag:)
Cæsar salat skal være uden kød ´.... BASTA
SvarSletHejsa;)
SvarSletJa, det er rigtigt at den originale opskrift er uden kød, og det er også super lækkert!
/Louise