
Chokoladestænger:
Bund:
125 g smør
50 g sukker
175 g hvedemel
3 spsk kakao
Fyld:
1,25 dl ahornsirup
75 g farin
1/2 dl piskefløde
50 g smør
200 g saltede peanuts
Pynt:
125 g mørk chokolade
1) Pisk smør og sukker cremet og pisk æggeblommen i. Sigt mel og kakao sammen og rør det i dejen.
2) Hæld dejen i en lille bradepande (18X26 cm), og prik den med en gaffel.
3) Bag bunden midt i ovnen i 20 minutter ved 180 C.
4) Bland alle fyld-ingredienser (undtagen nødder) i en gryde og kog op under omrøring. Tag det af varmen og rør nødderne i.
5) Fordel nøddemassen over dejen og sæt kagen i ovnen i ca. 15 minutter. Det skal boble over hele overfladen. Køl bagefter kagen af på en rist.
6) Smelt chokoladen over vandbad og smør på kagen. Lad det stivne og skær kagen i stænger eller små konfekt-stykker.
Yummy yummy yummy, I've got love (and chocolate!) in my tummy! :)
OMG! Det er da noget af det lækreste jeg længe har set ;-)
SvarSletTak tak - den første portion holdt heller ikke længe:)
SvarSletHold da op, hvor ser de lækre ud :-)
SvarSletSkøn blog du har herinde....
Mange hilsner
Birthe
Hej birthe - tusind tak, og right back at ya! :)
SvarSlet