Jeg har nu forsøgt at efterligne opskriften, som hun har fundet på togangeomugen.dk. Har lige ændret lidt på den, men ellers passer det vist meget godt:
Fiskesuppe med karry og kokosmælk
2-3 personer
2-3 gulerødder
1 stort løg
2 fed hvidløg
karry efter smag
salt & peber
saft fra 1/2 lime
0,75 dl fiskeboullion (man kan også bruge grøntsagsboullion)
1 ds kokosmælk light
200 g rødspættefilet
6-8 store, sorte tigerrejer med skal
1 æble
1) Snit gulerødder, løg og hvidløg fint. Svits det i en gryde i en smule olie sammen med karry. 2) Hæld boullion og kokosmælk ved, og kog op.
3) Skær fisken i små stykker, og kom den og rejerne i suppen. Lad det simre et par minutter, til fisken er mør og rejerne er blevet lyserøde.
4) Smag til med salt, peber og limesaft.
5) Pynt med æble skåret i små tern.
Super nemt, hurtigt og virkelig lækkert! Og så er varm suppe jo ikke det værste man kan få her i kulden:)

Uhm, den supper lyder godt nok lækker. Karry + kokosmælk - så kan det ikke gå galt :)
SvarSletKh Nadia / foodfanatic
Hej Nadia - ja, det er altid en sikker kombi:)
SvarSlet