Jeg elsker pastasalat som tilbehør, fordi det er SÅ nemt at lave. Marinaden gør i min optik hele forskellen, så den får I også lige en opskrift på:
Pastasalat
Til 4 personer, afhængig af hvor meget andet tilbehør man laver
Til 4 personer, afhængig af hvor meget andet tilbehør man laver
250 g pastaskruer, gerne fuldkorn
1 bundt friske grønne asparges
1-2 avokadoer
2 håndfulde frosne ærter (eller friske, hvis man er så heldig at have dem i urtehaven)
Kog pasta, skyl med koldt vand. Skær asparges i stykker på et par centimeter, skær avokade i stykker, kom ærterne i.
1 bundt friske grønne asparges
1-2 avokadoer
2 håndfulde frosne ærter (eller friske, hvis man er så heldig at have dem i urtehaven)
Kog pasta, skyl med koldt vand. Skær asparges i stykker på et par centimeter, skær avokade i stykker, kom ærterne i.
Marinade
3 spsk god olie
Saft fra 1/2 citron
3 spsk friske krydderurter, fx basilikum og purløg
1 fed hvidløg, presset
Saft fra 1/2 citron
3 spsk friske krydderurter, fx basilikum og purløg
1 fed hvidløg, presset
Salt og peber efter smag
Uhm - sådan en vil jeg gerne have til frokost!
SvarSletMon ikke pastasalaten fortrinsvis er en sommerret, fordi de grøntsager, folk oftest bruger til den, hører sommeren til? Det er i hvert fald sjældent, at man bruger rodfrugter i pastasalat - selvom en af mine yndlingsblandinger faktisk har gulerødder og løg i sig... og nu undrer jeg mig pludselig over, hvorfor jeg dog ikke lavede den i vinters! :-D
(jeg har i øvrigt hørt rygter om, at det bliver sommer næste weekend ;-))
Jo, det har du selvfølgelig ret i! Kunne nu ellers også være interessant at forsøge sig med en pastasalat med rodfrugter - det må blive et efterårsprojekt:)
SvarSletGod søndag!
Pastasalat med rodfrugter, den er jeg med på :-) Jeg elsker pastasalater - ok, jeg elsker pasta, punktum :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Super lækker sommermad. Skal helt klart prøves. Tak for tippet :)
SvarSletKarsten
http://restaurantikøbenhavn.dk/
Hejsa - undskyld jeg har været så længe om at svare, har lidt problemer med Blogger, bliver hele tiden smidt af. Men tak til jer begge:)
SvarSlet